Sjamanisme

SJAMANISME

WORKSHOPS & CURSUSSEN & JAARTRAININGEN

INWIJDINGENHet is de hoogste tijd dat de mens zijn eigen wetten en regels loslaat en gaat luisteren naar de wetten van de natuur. (Jamie Sams)


Sjamanisme is ontstaan wanneer de mens is ontstaan.


Sjamanen, hoeders van de Aarde, staan met één voet in deze wereld en de andere voet in de onzichtbare wereld. Ze verbinden beide werelden door het openen van hun hart en leven in harmonie met de natuur. Zij weten dat alles bestaat uit energie en zijn meesters van de levende energie.


Ze maken reizen in de onzichtbare wereld waarbij ze gebruik maken van ratel, drum, zang om in trance te geraken. Samen met hun begeleiders, krachtdieren, gidsen betreden ze de andere wereld om zware energie om te zetten naar verfijning. Blessings, soulretrieval, illuminaties, inwijdingen, rituelen brengen transformatie op zielsniveau voor de ontvanger.


Ze leven volgens de wetten van de natuur die in synchroniciteit zijn met de Aarde en hebben hun waarneming verfijnd, waardoor ze weten dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is.


Ze laten zich niet beïnvloeden door hun verleden, angst, dood of geweld maar eisen hun lichtnatuur op waarbij zij zich laten leiden door de Liefde als Kracht. Leven in Ayni, harmonie met mens en dier.


Wanneer je besluit het pad van het hart te bewandelen zal je merken dat je niet alleen bent. Je zal je eigen voetsporen gaan volgen en dan ben je in staat het Mysterie dat in je woont te leven. Je neemt verantwoordelijkheid voor je daden en woorden, omdat je beseft dat alles waar je aandacht aan geeft groeit.


De sjamaan droomt de wereld in wording en bewandelt in schoonheid zijn pad.


Don Manuel Quispee : “Ieder mens heeft een toekomst, maar er zijn weinig mensen die een bestemming hebben. Voor een bestemming dien je jezelf beschikbaar te maken. Wanneer je jezelf niet beschikbaar maakt dan waai je mee met de winden die over de wereld waaien”.

MEDICIJNWIEL - Maak je eigen medicijnbundel volgens de traditie van de Andes

AMA DEUS - Zeer oud sjamanistische helingssyteem afkomstig uit Brazilë

NUSTA KARPAY - 7 vrouwelijke rites uit Peru

Illuminatie - Sjamanistische manier van heling

Vuurloop - Ontmoet het vuur binnenin jezelf

MUNAY-KI - 9 rites vanuit de Andes dewelke door Alberto Villoldo naar het westen zijn gebracht

SJAMANENDRUM - Creëer je eigen drum en leg het verlengde van jezelf in de drum

HATUN KARPAY - 3 grote inwijdingen uit de Andes

Munay -Yachay -L'llankay (Hart - 3de oog - buik)

Chumpi stenen - Apu chumpi's & meteorite

SJAMANISME BELGIE


Individuele en persoonlijke transformatie


Ontwikkeling spiritueel, energetisch en mentaal


Jaartrainingen, workshops, cursussen en individuele coachings


Pascale Laffutte

Callebeekstraat 88

2620 Hemiksem

België

0495/42.73.40

info@sjamanisme.net


Volg me op facebook