Spirit of the drum

SPIRIT OF THE DRUM


Eén van de weinige fundamentele dingen die we over ons Universum weten, is dat alles erin trilt, dat alles met elkaar verbonden is. Alles is constant in beweging en heeft zijn eigen uniek ritme.

Datum : zaterdag 10 okt (10 uur) 2020 & zondag 11 okt (16 uur) 2020. Bijdrage voor het weekend lunch & overnachting inbegrepen : 225 euro.

We worden constant gewiegd in een wereld van ritme. Wanneer gigantische meteorieten met voldoende kracht op de planeet botsen, vibreert de aarde als een trommel en sjamanen over heel de wereld weten dat de trommel, de drum het favoriete instrument van de Grote Geest is. Dit is waarom we allemaal een hartslag krijgen.

De drum is het oudste instrument ter wereld en dateert al van duizenden jaren geleden. De drum wordt gebruikt in helingswerk, rituelen en ceremonies, devinaties, om te dansen, om het leven te vieren. Of om in trance te gaan en vrijuit te kunnen bewegen tussen de werelden en doorheen dimensies.Het doel van spirit of the drum is om je te verbinden met de Geest achter en in de drum. Het is een intensieve training waarbij we helingswerk doen, soulretrieval, devinaties, ons volledig verbinden met de drum. Je hoeft geen ervaring te hebben met de drum of in het bezit te zijn van een drum. De training is zowel open voor beginner als mensen die reeds therapeutisch werk doen.

We laten ons leiden door het ritme van de drum en het ritme dat bij jou hoort. Je zal merken dat je na verloop van tijd in een trance gaat waarbij je merkt dat je eindeloos zou kunnen drummen zonder moe te worden.

Je wordt één met de drum, het ritme en de hartslag van de drum, gedragen door onze voorouders en de Moeder.

Als de Geest van de drum je roept en de hartslag van de drum voelt, roep ik je op om erbij te zijn.

Je hoeft niet over een drum te beschikken, je kan altijd ééntje lenen. Moest je toch een eigen drum willen, kan je altijd een drum maken tijdens één van de workshops.


De workshops sjamanendrums maken gaan door zowel in Hechtel-Eksel als in Hemiksem. Bij agenda staan de data waarop de workshops doorgaan.