Shop

KLANKSCHALEN - PALO SANTOHOUT - ABOLONESCHELPEN - FLORIDA WATER - SMUDGE - MESA DOEKEN UIT PERU - SJAMANENDRUMS - EN ZOVEEL MEER

SJAMANISME BELGIE

Welkom in de shop van Sjamanisme België. Ik tracht zoveel mogelijk de shop up-to-date te houden, doch gaan de artikelen soms heel snel waardoor het al eens kan zijn dat een getoond artikel er niet meer is of net wel.


De artikelen kunnen worden verzonden of afgehaald. Afhaling kan zowel in Hemiksem als te Hechtel-Eksel bij Walk In Trust.


Je mag me altijd bevragen indien je een specifiek item zoekt. Ik heb regelmatig nieuwe klankschalen meestal Tibetaanse van verschillende grote en soorten. Ook mesa doeken uit Peru heb ik frequent in voorraad. Vraag gerust om foto's en prijzen door te mailen.

Deze mesa doeken zijn inheemse doeken gemaakt door de  Q’ero uit Peru en zijn één van de meest krachtige textiel geweven stoffen in de wereld.

 

De Q’ero zijn afstammelingen van de oude Inca’s en hun medicijnen mensen, bekend als “Paqos,” gebruiken nog steeds hun handen om hun verhaal te vertellen op ambachtelijke wijze. Door het weven van deze mooie en zinvolle verhalen, behouden en delen deze mensen hun kennis, opvattingen en tradities. Hun belangrijkste filosofie is “Ayni”, dewelke heilige wederkerigheid betekent, het  evenwicht, de harmonie met de Aarde en met elkaar.

 

Mail me vrijblijvend, dan stuur ik je foto’s van de doeken die ik in voorraad heb en prijzen.

Agau sacral werkt heel sterk om je aarding te verbeteren. Zelf gebruik ik het wanneer mensen niet meer goed geaard zijn. Een paar druppels op je polsen of even ruiken aan het water is reeds voldoende. Je kan er ook ruimtes mee reinigen, stenen, aura’s, verdampen in water, de mogelijkheden zijn legio. Ook verkrijgbaar in een kleiner flesje als verstuiver.


Een grote fles kost 19,95 euro, de verstuiver kost 11,95 euro.

Dit is het originele florida water uit Peru op basis van alcohol en niet op basis van bloemenwater. Het water wordt gebruikt bij rituelen, zuiveringen, de kleine flesjes zijn heel handig om in je mesa te steken. Je kan het water ook in je bad doen, stenen mee reinigen, je aura schoonmaken,…. Het wordt veel gebruikt bij sjamanistische rituelen. Het water heeft een frisse geur. Niet voor inwendig gebruik.


14,95 euro voor een fles van 270 ml.


4,95 euro voor een klein flesje, handig om in je mesa te steken

Abaloneschelpen worden gebruikt om salie, palo santohout, wierook, kruiden of kooltjes in te branden. Deze schelpen zijn afkomstig vanuit Mexico. De schelpen variëren tussen de 11 cm à 15 cm.  In schelp zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. De schelp is bont gekleurd met een prachtige parelmoerglans. De schelp doet er duizenden jaren over om een mooie parelmoeren schelp te worden. Let op: de maat van de schelpen kan varieren en door de natuur kan er af en toe een hoekje uit zijn. Let op: bij zware oververhitting kan de schelp barsten, wees hier voorzichtig mee.


Grote schelp kost 14,95 euro.


Kleinere schelp kost 5,95 euro.

Palo santohout of heilig hout komt van bomen dewelke een natuurlijke dood zijn gestorven. Daarna hebben ze nog een rijpingsproces van 10 jaar. Het hout wordt gebruikt om ruimtes te zuiveren, aura’s, bij healings en rituelen. Het hout heeft een zoete aangename geur. Heel eenvoudig in gebruik en ook handig om een stokje in je mesa te steken zodat je altijd je mesa kan zuiveren. Het hout dooft vanzelf weer uit.


Een zakje van 25 gram kost 5,95 euro.

De legal eagle is samengesteld uit 2 aan elkaar gebonden en bijzondere smudgeveren (zwaan) in de stijl van de Native Indianen. De legal eagle is afgewerkt met rood vilt en Noord Amerkaanse koperen ‘cones’. De kleur van de kralen en materialen kan afwijken van de afbeelding.Handig voor het smudgen van Palo Santo, salie of andere kruiden. Ook te gebruiken om aura’s en chakra’s schoon te maken.


Een veer kost 14,95 euro.

Informatie over chumpi stenen en hoe ze gemaakt worden staat op de pagina Nusta Karpay. Ik heb regelmatig chumpi stenen in voorraad, vraag ernaar.


Ik heb zowel de witte (bruine) chumpistenen die verbonden zijn met de bergen als de zwarte chumpi stenen, dewelke verbonden zijn met de cosmos. Een set van 7 kost voor de witte 155 euro en de zwarte kosten 200 euro.Een watana is een touw om je mesa dicht te knopen. Deze watana’s komen uit Peru en zijn met de handgemaakt. Een touw kost 15 euro. Vraag vrijblijvend foto’s van de touwen die in voorraad zijn.

Ik heb Tibetaanse klankschalen in voorraad tussen de 15 à 35 cm, zowel hoge als lage tonen.


Op afspraak mag je steeds de klankschalen komen invoelen.

Stuur een mailtje of bel 0495/42.73.40

SJAMANISME BELGIE


Individuele en persoonlijke transformatie


Ontwikkeling spiritueel, energetisch en mentaal


Jaartrainingen, workshops, cursussen en individuele coachings


Pascale Laffutte

Callebeekstraat 88

2620 Hemiksem

België

0495/42.73.40

info@sjamanisme.net


Volg me op facebook