Pascale Laffutte

WIE IS DE MENS ACHTER SJAMANISME BELGIE

Ik ben Pascale Laffutte en vertel je graag een klein beetje over mezelf als mens. Ik ben de trotse mama van 2 fantastische zonen en woon met mijn gezin & huisdieren in Hemiksem, met zicht op een prachtige vijver. 

Ik heb sinds 2009 mijn eigen praktijk en naast het geven van opleidingen en individuele behandelingen blijf ik mezelf ook steeds bijscholen. Ik hou van de natuur, fietsen, fotografie en heb een zeer grote liefde voor de krijgskunst.


De mens in zijn geheel heeft me altijd geboeid, waarom mensen doen wat ze doen en hoe je ermee het beste kan omgaan. Het leven komt niet met een handleiding en ieder mens is uniek, doch zijn we allemaal op zoek naar hetzelfde. Ieder mens wilt gelukkig zijn, niet ? 


Ik hou ervan wanneer ik bezieling kan geven aan de dingen die ik doe, ik hou ervan wanneer ik mensen zie die bezieling geven aan wat ze doen.


Wat vertelt jouw ziel je ?


Ik hoor het graag wat jouw verhaal is.

Tevens ben ik de oprichtster van Walk In Trust, iets dat ik met hart en ziel uitdraag in de wereld. Sjamanisme is geen religie, het is een manier van leven.


Vanuit het Sjamanisme vertrekken we vanuit het standpunt dat alles leeft en bezieling heeft. Alles bestaat uit licht en energie. De Sjamaan staat met één voet in de zichtbare wereld en de andere voet in de onzichtbare wereld.


Sjamanen zijn de meesters van de levende energie. Ik heb dan ook het genoegen gehad om mijn jarenlange trainingen te hebben kunnen bewandelen onder het toeziende oog van de oude Inca's uit Peru.


Mijn weg van ontwikkeling op menselijk, geestelijk en spiritueel vlak is begonnen in 2004 toen Reiki toevallig op mijn weg kwam. Daarna ben ik me gaan verdiepen in het Sjamanisme, Coaching, Hypnose, Alfa training, NLP, ... en zoveel meer.



GEVOLGDE OPLEIDINGEN OVER DE JAREN HEEN

° Tera Mai Reiki & Seichem Master

° Sjamanisme

° Alfa training

° Hypnose & Regressie

° Mental coaching

° Cognitieve gedragstherapie & Mindfulness

° Lichaamstaal training

° NLP

° Aura- en chakrahealing

° Voetreflexologie

° Shiatsu



Pascale Laffutte