Coaching

COACHING - I WALK BESIDE YOU AS LONG AS YOU NEED IT

I WILL NOT TEACH YOU, I WILL MAKE YOU FEEL

Bij Sjamanisme België kan je naast, sjamanisme, reiki, klankhealing, hypnose, alfa training, lichaamstaal, voetreflexologie, shiatsu massage en zoveel meer, terecht voor personal coaching.


Vanuit mijn eigen ervaring en wat ik zelf geleerd heb bij mijn mentors zal ik je op de best mogelijke manier begeleiden, insprireren, motiveren om je te helpen. Ik wandel graag naast je zijde zolang jij het wenst.


Het is best mogelijk dat ik je niet direct een kant-en-klare oplossing kan geven, doch mijn persoonlijke aandacht is de jouwe bij iedere sessie. Dat is de garantie die ik je wel kan geven. Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn belangrijke ingrediënten in de relatie tussen de coach en de coachee.


Laat me gerust weten waar je tegen aanloopt, ik begeleid je graag verder in je zoektocht om terug balans te vinden. Samen gaan we op zoek naar wat jou verder helpt en wat niet. Een inzicht, het veranderen van een betekenis dewelke je geeft aan een probleem kan soms al een ommekeer in je leven brengen. The mind is everything en een zeer krachtig instrument. Geloof niet alles wat je denkt. Het loslaten van een belemmerende overtuiging of het nemen van beslissingen kunnen voor jou het begin zijn van iets nieuw. Want zonder het nemen van krachtige beslissingen blijft alles zoals het is.


Ik ben zeer benieuwd om je verhaal te horen. Beslis nu om jouw ommekeer te maken. Mail vrijblijvend en ik sta je graag te woord.Het leven is als de seizoenen, soms bevinden we ons in de herfst van ons leven, waarbij het noodzakelijk is dat het oude wordt losgelaten.

Hierdoor kunnen we daarna de lente ingaan om nieuwe knoppen te laten bloeien en groeien, die volop kunnen genieten van de zomer. Zolang we tussenin hetgeen ons overkomt niet te lang in de winter blijven, komt het meestal allemaal wel goed !